Subalterna és un projecte que vol garantir una alternativa de producció de marxandatge serigrafiat ètica i d'acord amb els principis de sostenibilitat i no explotació.

Subalterna està format per diversos joves que formen part del teixit associatiu del Camp de Tarragona que volen oferir un servei de qualitat i, alhora, no caure en les urpes del model econòmic capitalista.


COM ENS ORGANITZEM?


Subalterna funciona de forma totalment assembleària. Les relacions entre les persones que en formen part són horitzontals i la presa de decisions es fa de forma totalment consensuada.


COM TREBALLEM?


El procés de producció del material tèxtil és totalment transparent. En aquest sentit, la cadena de producció de tot el material tèxtil està certificada per la Fair Wear Foundation, que certifica que es produeix sense explotació, i per Oeko-Text, certificant que el procés és respectuós amb el medi ambient.

Per altra banda, tant les tintes com tot el material de serigrafia també estan certificats per Oeko-Text. Totes les tintes són de base aquosa i ecològiques.