CONDICIONS DE DEVOLUCIÓ


Tots els productes es poden retornar en un termini màxim de 15 dies a partir del lliurament del paquet. Si la mida no és la correcta o el producte no et convenç, te'l canviem per l'adequat o et tornem els diners.

Contacta'ns perquè t'autoritzem la devolució i posteriorment envia'ns el paquet per correu certificat (molt important), posant-hi a dins el full amb el teu nom i número de comanda. 

L'adreça on enviar-ho és la següent:


Associació Subalterna

Ctra Del Pla, 60

43800 Valls

Tarragona


Si la devolució és per un canvi de talla o de producte, les despeses de la devolució aniran a càrrec del client i el nou enviament amb la nova comanda l'abonarem nosaltres.

Si el canvi és degut a un error nostre o per un defecte del producte, t'abonarem el cost del teu enviament i la nova tramesa.

* No s'acceptaran devolucions de productes que mostrin clares evidències d'haver estat utilitzats.

* No acceptem cap paquet que porti import a pagar per l'enviament. Cal que el client pagui l'enviament i després, si s'escau, li retornarem l'import o bé li afegirem algun producte pel mateix valor.

* En cas de no tenir més existències del producte desitjat es retornarà l'import o es podrà canviar per un producte d'un import diferent, abonant la diferència si aquest té un import superior.